lauantai 12. toukokuuta 2012

Uusia haasteita


Lankalaatikosta löytyi kerä Novitan Tico ticoa, josta päätin tehdä sukat ja opetella samalla uusia asioita. Kaverin vinkkaama Novitan Sukkalehti toimi oivana apuna. Varren kohoneule oli uusi tuttavuus. Kerran aikaisemmin yrittämääni tiimalasikantapäätä päätin kokeilla udelleen ja tällä kertaa tulos on tyydyttävä. Kärkien nurjat sädekavennuksetkin olivat uusia minulle. Olen tyytyväinen, näistä tuli hienot. Kuten huomaatte, en ole ollenkaan tarkka langan raidoituksen kanssa. Sukkien ei tarvitse olla täsmälleen samanlaiset.

5 kommenttia:

Mallu kirjoitti...

Ihanan väriset TicoTicot ja hieno kuviointi. Onko se uusin Novitan Sukkalehti? Voisin kopioida hienon idean... Teitkö muuten yksin vai kaksinkertaisella langalla?

T: Neulomaanikko :D

Ps: Tervetuloa lukemaan blogiani!

ElliS kirjoitti...

Hei! Novitan sukkalehti on varmaankin viime syksyltä. Ainakin viime vuodelta se on. Lehti on mökillä ja minä olen kotona, joten en pääse sitä nyt tarkistamaan. Lanka on yksinkertainen ja puikot 2,5.
Kiitos, tulen vierailulle blogiisi!

Mallu kirjoitti...

Kiitos neuvoista ElliS :) . Ihanat on edelleen nuo sukat ja niin kauniin väriset....

Pallopaju kirjoitti...

Hmm... sukkien ei tarvitse olla samanlaiset, eikä raidoituksella ole niin väliä, mitämitä, maailmassa ei siis kaiken tarvitsekaan olla ihan järjestyksessä!

Hyvä se, ja tosi upeet strumporit, ihanat värit!

ElliS kirjoitti...

Juu, poikkeus vahvistaa säännön. Pieni anarkia pitää järjestyksen keskelläkin olla Pallopaju ystäväiseni.