sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Satunnainen sankari

 


Innostuin tosissani Koton Satunnaisia sankareita -tilkkuprojektista ja lähdin näin takamatkalta mukaan. Kymmenes tilkkumalli on meneillään eli melkein 20 valmista lappua. Jos ei huvita villatakkia tehdä, kuten projeksissa on alunperin tarkoitus, teen viltin tai vaikkapa ponchon. Olen kaivellut lankalaatikoista erilaisia jämäkeriä. Ainoastaan yhden kerän olen ostanut tätä varten ja se oli Novitan Hankoa keltaisena. Sekin vain ihanan värin takia. Nyt kun suuritöinen liivi on valmis, on kivaa tehdä näitä pieniä, erilaisia tilkkuja. Toki useita muitakin neuleita on tekeillä.

Tähän lopuksi vielä viimeisintä keramiikkatuotantoani, joihin inspiraation sain Frida Anthin Broberg:n Iloista keramiikkaa -kirjasta.


 

3 kommenttia:

Nipi kirjoitti...

Ihania tilkkuja! Ja tosi kauniit ruukut :)

Katija kirjoitti...

Olen pyöritellyt tuota tilkkutakki-ideaa mielessäni. Että josko lähtisi mukaan vai eikö lähtisi... Jämälankoja piisaa, joten materiaalista ei jäisi kiinni.

Mietin vain, että jos en sitten tykkääkään takin mallista tai ideasta. Mutta tosiaan, ainahan niistä voi tehdä sitten vaikka sitä peittoa.

Niin että jos sittenkin...?

ElliS kirjoitti...

Kiitos Nipi!

Mukaan vain Katija! Tilkuistahan voi sitten kehitellä mitä vaan jos takki ei miellytä. Minä olen aivan koukussa näihin lappuihin.