maanantai 18. helmikuuta 2013

Ylpeänä esittää

Tadaa!!! Ei tullut ikuisuusprojektia. Olen niin ylpeä tästä. Pieniä virheitä tuli matkanvarrella, mutta ne eivät haittaa. Yläosasta liivi istuu täydellisesti. Helmaosa olisi voinut olla hieman pienempi. Tämä on L kokoa, M:kin olisi varmasti riittänyt. Lanka on 7veljestä ja juuri ne värit, jotka ohjeessa olivat. Ohje löytyy Novitan lehdestä kevät 2012.

Sen verran suuritöinen projekti oli, että nyt on ihanaa tehdä pienempiä ja nopeammin valmistuvia neuleita.

Sain viettää viikonlopun mökillä hyvän ystävän ja yhtä hurahtaneen neulojan kanssa. Arvatkaa mitä teimme? Neulottiin, neulottiin, syötiin välissä herkkuruokia, neulottiin, piipahdettiin saunassa ja avannossa ja neulottiin... Täydellistä.

7 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Syystäkin olet ylpeä, hyvältä näyttää!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tuo upea ja mitkä ihanat värit! :)

Leena K kirjoitti...

Nyt se on valmis! On hieno!

Muistan, kun tuo lehti ilmestyi ja neulekahvilassa ihastelimme mallia. Olitkohan lopulta ainoa, joka siihen tarttui...? :)

Mulla painaa nuo mun ikuisuusprojektini. Hirveästi tekisi mieli aloittaa pikkutöitä, mutta kun olen luvannut, että en...

Anne-Mari kirjoitti...

On syytä olla ylpeä, kaunis liivi/takki.

Peppi kirjoitti...

Kauniit värit! Ja syystäkin saa olla ylpeä :) Itse en ole aikoihin neulonut itselle mitään isoa, kun taidan olla vähän kärsimätön ;)

klaara kirjoitti...

Ihana liivi, upeat värit. On siinä ollut tikuttamistakin.

ElliS kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Tämän viikon olen pitänyt liiviä töissä ja se on herättänyt paljon huomiota ja kysymyksiä. Ja lämminkin on.