perjantai 10. helmikuuta 2012

Kirjoneuletuskaa

Kateudesta vihreänä olen katsellut muiden blogeissa hienoja kirjoneuletöitä, sukkia ja lapasia. Tekisi niin mieleni tehdä itsekin. Ja viimeinen pisara oli Novitan uusin lehti, jossa on aivan ihanan kirjoneuleliivin ohje. Harmi vaan, että KIRJONEULE on juuri se asia, mikä estää minua niitä tekemästä. Ei ole minun juttuni, ei. Kuviossa langat ovat joko liian löysällä, tai sitten kiristää. Ja voi miten hidasta se usean eri langan kanssa väkertäminen on, kun langat ovat kaiken lisäksi hirveässä sotkussakin koko ajan.

Tuo liivi on kyllä niin hieno, että se sai minut hetken jo harkitsemaan tarttuisinko härkää sarvista ja yrittäisin taltuttaa sen... Voisinhan ostaa (varmuuden vuoksi) langat sitä varten, koska liivi neulotaan 7veljeksestä ja jos liiviä ei synny, niistä voi aina tehdä sukkia. Tätä jään nyt pähkäilemään illaksi.

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Rohkeasti vaan härkää sarvista! Harjoitus tekee mestarin! Ja vielä joku kulunut klisee :D Kaunis on kyllä liivin malli...

elinam kirjoitti...

Ompa tosiaan houkuttelevan näköinen liivi. Itse tein ensimmäisen kirjoneuletyön, pipon vähän aikaa sitten. Joistain kohtaa kiristää langat, mutta pääasia etteivät päässä tunnu. Eikä ne sieltä mihinkään myöskään näy, joten onnistuihan se. Eiköhän tuo sinultakin! :)

Nöpöstiina kirjoitti...

Minäkin himoitsin tuota liiviä itselleni, ongelmana oli tosin oikeiden lankojen puute. Tein sitten niistä langoista mitä kotoa löytyi, ja ilman kirjoneuleraitoja :) (www.unelmiajalankaa.blogspot.com) Mitäs jos tekisit tuon pelkästään siitä raitalangasta, värit vaihtuu siinäkin? Tai tekisit kirjoneuleosuudet pelkällä pohjavärillä? Sulla on kyllä niin upeita töitä täällä, että kyllä sä sen kirjoneuleenkin jonain päivänä selätät.

Auli kirjoitti...

Minä tykkäsin tuosta myös tosi paljon. Itse varmaan olen liian pönäkkä tuohon malliin mutta nuo värit! Ihanat! Siitä vaan, neulo se, ilman muuta!