tiistai 8. helmikuuta 2011

Vuosijuhla


Vuosi on vierähtänyt siitä kun päätin perustaa Iloisen vyyhdin ja julkaisin ensimmäisen postaukseni. Sitä ennen olin vuoden verran harkinnut blogin perustamista. Mietin kovasti onko minulla ensinnäkään aikaa, riittääkö jutunaiheita ja saanko aikaiseksi tekstiä, kun en ole varsinaisesti mikään "kynäniekka". Noh, muutaman ystäväni kannustamana perustin blogini ja mukavaa on ollut. Jo pelkästään omana käsityöpäiväkirjana tämä on ollut tekemisen arvoinen. Aika pian sitä unohtaa asioita ja taaksepäin selatessa muistuu taas mieleen mitä kaikkea onkaan tullut tehtyä. Mukavaa on ollut huomata, että muitakin kiinnostavat minun tekeleeni.

Maailma näyttää olevan pullollaan mita mielenkiintoisempia ja hienompia blogeja. Niitä on kiva seurata ja niistä saa paljon inspiraatiota ja uusia ideoita. Upeita valokuvia on kiva katsella ja seurata muiden projekteja. Kuten blogilistastani voi päätellä, käsitöiden lisäksi olen kiinnostunut todella paljon sisustamisesta.

Joten Iloinen vyyhti kiittää lukijoitaan ja jatkaa iloisin mielin eteenpäin.

1 kommentti:

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle! Blogimaailma tuo paljon kivaa tullessaan. Saa uusia vinkkejä ja tapoja tehdä käsitöitä ja muita projekteja. Paljon kivoja hetkiä blogiisi toivotan jatkossakin :)
Kiitos sinulle!