tiistai 24. heinäkuuta 2012

VessataidettaMökin huussin seinässä lentelee perhosia ja sudenkorentoja. Ja pitäähän siellä silloin jokunen kukkakin olla. Kukkalaatat olen tehnyt keramiikassa valmiisiin muotteihin.

Tykkään kovasti perhosista ja sudenkorennoista. Siis ihkaelävistäkin luonnossa. Sitruunaperhonen on kaikista kaunein. Mökin pihalla liihotteli jopa komea ritariperhonen pari viikkoa sitten. Sitä en ole usein nähnyt. Ystävän kanssa sudenkorentoa seuraillessamme pohdimme, mahtaakohan helikopterin keksijä saanut inspiraationsa sudenkorennosta.

Katselin Novitan uusia neulemalleja ja silmiin osui mm. hieno lyhythihainen jakku. Kelo on minulle ihan tuntematon lanka. Olen vain ihaillut sen värejä. Olisi mukava kuulla jos jollakin on kokemuksia Kelosta. Miten se kestää käytössä ja pesussa.

6 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Voi, minäkin tykkään korennoista ja perhosista! Sain tuliaisiksi kaksi Iittalan Korento-sarjan teemukia tässä taannoin, oransseja ja ihania. Sopisi sinnekin mökkiteen juontiin ;)

Sirpa kirjoitti...

Kivan näköistä on huussissa :)

ElliS kirjoitti...

Korento astiat on ihania. Samoin ovat myös Arabian Runo Päiväperhonen -astiat. Pari perhoslautasta jouduin jo hankkimaan.

Kiitos kommenteista!

Nipi kirjoitti...

Nättiä vessataidetta :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita lentäviä otuksia! :)

Unknown kirjoitti...

Eikös Kelo ole sama lanka kuin taannoinen Mambo? Mambo kesti ainakin hyvin pesua. Tein siitä virkattuja pipoja ja ne on pesty ihan koneessa, oiskohan 40 asteen pesussa. Ei menneet mikskään. :)