torstai 25. huhtikuuta 2013

Sydänkämmekkäät nro 2

Kuten aikaisemmin lupailin, lisää sydänkämmekkäitä. Nävä ovat Regian sukkalangasta.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Jopas onnisti

 
Olen aina ihmetellyt niitä sisustuslehtien ihmisiä, jotka tekevät roskalavoilta mielettömiä löytöjä. Nyt lykästi minuakin. Tyhjensin mökiltä kerättyä pienmetallia kylän jätepisteellä ja tämä kaunis kattila odotti laatikossa. Pohjalla oli vielä jäljellä edellisen omistajan soosiin jäänteitä, joita sitten liottelin ja hankasin pahoinvointia pidätellen. En yhtään tiedä kattilan valmistajaa tai ikää, mutta todella paksupohjainen ja painava se on. Ja hieno. Kannatti pelastaa. Tämmöistä tällä kertaa. Meni hiukan blogian aiheen vierestä, mutta haitanneeko tuo.

tiistai 16. huhtikuuta 2013

Synttärilahja

Ystäväni merkkipäivän kunniaksi tein hänelle patalaput lahjaksi. Jotta niitä voisi huoletta käyttää ja pestä pesukoneessa, käytin lankana 7veljestä. Ainakin meidän taloudessa patalaput likaantuvat nopeasti.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Afrikankukka ja lankojen kutsu


Lupasin opettaa työkaverille kuinka virkataan afrikankukka, joten piti tehdä ensin itse testikappale. Helppoa. Minulla on työpaikalla "Ellin käsityöneuvonta". Työkaveri on aloitteleva käsityöharrastaja ja hurahtanut virkkaamiseen. Ongelmien ilmaantuessa hän tulee minun "neuvontapisteelleni".

En pystynyt kauppareissulla vastustamaan Puro Batikin kutsua sen hienojen värien vuoksi. Pari kerää tarttui matkaan. Kesäkassia suunnittelin näistä virkkaavani.