maanantai 29. elokuuta 2011

Poolokaulusliivi

Novitan Tempoista valmistui liivi. Ja valmistuikin aika haipakkaa seiskan puikoilla. Ohje löytyi Tekstiiliteollisuuden sivuilta. En aivan kirjaimellisesti noudattanut ohjetta vaan soveltelin vähän omiani. Tykkään tästä kovasti ja voisin tehdä jossain vaiheessa toisen samanlaisen hiukan hillitymmissä väreissä.

maanantai 22. elokuuta 2011

Taas repsahdin

Tällä kertaa en ostanut lankaa. Kirjat ovat toinen heikkouteni, joka ajaa minut vielä konkurssiin. Uuden uutukainen kirjani Unileluja, pehmoeläimiä & nukkeja. Tästä löytyy myös Helgen ohje. Tuo kannen nallekin on vallan suloinen.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Helge, päivää!


Helge muutti uuden pienen sukulaiseni hoiviin. Sukat menivät samaan osoitteeseen. Kaikki on tehty Nalle-langoista.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Helmiä

Askartelin vaihteeksi parit rannekorut lasihelmistä. Toinen meni lahjaksi ja toinen tuli omaan käyttöön. Tälle kesälle on tullut oikea juhlasuma. Seuraavaksi on ristiäiset ja lahja on jo työn alla.

maanantai 8. elokuuta 2011

Elokuun värit

Pienoisen matalapaineen jälkeen kaipasin jotain värikästä ja iloista käsiini. Alennuksesta löytyneet Novitan Tempot olivat juuri sitä.


Tampereen Lankamaailmassa käydessäni lankavarastot karttuivat aina vaan lisää, mm. bambulangalla, ja kun vielä ystäväni toi pussillisen vanhoja lankakeriä totesin, että langan tuloa ei voi estää.

maanantai 1. elokuuta 2011

Betonitöitä



Askartelin isän kanssa betonisia raparperinlehtiä, joista toinen meni tuliaisiksi puutarhajuhliin. Melkoinen työmaa tuon lehden irroittaminen kuivuneesta betonista. Hienoja värisävyjä, mutta haju oli karmea.