torstai 29. heinäkuuta 2010

Kesäkukkia ja remonttikiireitä



Remonttikiireet jatkuvat ja käsitöiden tekeminen on jäänyt nyt väliaikaisesti vähän vähemmälle. Maalisuti on tällä hetkellä paras ystäväni.

Mutta joka ilta olen kuitenkin jaksanut näpertää jotain pientä. Kukkasia on tullut virkattua ja olen minä muutakin virkannut, mutta se on lahja enkä voi sitä vielä täällä julkaista.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Aurinkoa silitysankeuteen




Meillä silitettävien vaatteiden pino yleensä kasvaa ja kasvaa. Jotenkin siihen on niin vaikea tarttua, varsinkin jos pinossa on yksikin paitapusero. Piristääkseni toimitusta päätin hieman tuunata silityslautaa anopilta saamallani iloisen aurinkoisella kankaalla. Tai oikeastaan äitini teki ja minä avustin, sillä tässäkin tarvittiin ompelukonetta.

Joka kerta siivouskomeron avatessani silityslauta suorastaan loistaa ja houkuttelee ottamaan itsensä esille. Saa nähdä onko tuunauksella toivottua vaikutusta tulevaisuudessa.

maanantai 12. heinäkuuta 2010

Kesäveska



Laukkujahan ei ole koskaan liikaa. (Äitini on kyllä asiasta toista mieltä...) Tässä kokoelmani uusin yksilö. Tosin se poikkeaa melkoisesti tyylistäni, en yleensä käytä näin romanttista ja röyhelöistä. Mutta vaihtelu virkistää ja täytyyhän joskus tehdä jotain aivan erilaista. Ohje oli helppo ja laukku valmistui nopeasti. Lanka on Drops Paris ja ohje löytyy täältä.

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Sukkapariskunta



Remonttikiireiden lomassa tein J:llekin omat "suloiset sukat".