lauantai 31. joulukuuta 2016

Vuoden vika

 
 
 
Joulukalenterisukat valmistuivat. Tällaiselle ei niin hyvälle kirjoneuleen neulojalle oikein hyvää harjoitusta. Suunnittelen jo seuraavaa kirjoneuletyötä...

Hyvää Uutta Vuotta Kaikille!!!

tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulun jälkeen

Joulu on vietetty ja tässäpä katsaus itsetehtyihin lahjoihin. Kummilapsien paketeissa oli taas sukkia. Ja kuten kuvasta näkyy, sukissa on hiukan kokoeroa. Pienin lapsonen on alle vuoden ja suurin poika on jo lähes kaksimetrinen hujoppi. Erityisen tyytyväinen olen harmaasinisiin pojan sukkiin. Äidille virkkasin trikookuteesta säilytyskorin.

Joulun aluspäivät olivat melkoisen kiireisiä, mutta nyt saan ottaa rennosti eikä kiire ole mihinkään. Aloitin ensimmäistä kertaa neulomaan Taimitarhan joulukalenterisukkia. Ensimmäinen sukka valmistui aikataulussa jouluaattona. Toista tässä työstän nyt kun on aikaa.

Hyvää loppuvuotta kaikille!

tiistai 13. joulukuuta 2016

Raitasukat

Taas olisi yhdet miesten sukat valmiina.

perjantai 2. joulukuuta 2016

Perhonen


Joulukuu tuli, mutta minä pysyn vielä kesäisissä aiheissa. Joululahjoja teen kyllä ahkerasti. Nyt on taas se haastavin vuodenaika valokuvaamiseen. Kuvien laatu ei ole kovin hyvä, mutta asia varmastikin selviää. Eli siis, koska kaupasta en löytänyt sopivaa perhostyynyä, päätin virkata sen itse. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyi täydellinen malli perhoselle. Olen oikein tyytyväinen.