torstai 28. huhtikuuta 2016

Raitahullaannus

Valmistui huivi. Ei onneksi kovasti myöhässä, koska tällä viikolla on ollut ihan villahuivikelit. Minusta tuo epäsymmetrinen malli on tosi kiva ja tällaisen voisin tehdä toisenkin eri väreissä. Vähän tarvitsi soveltaa lopussa, sillä keltainen lanka loppui kesken ihan viimemetreillä, enkä viitsinyt enää ostaa uutta kerää muutaman kerroksen takia. Tein sitten lopun tuolla vihreällä raitalangalla. Raitojen aloitusreunaan virkkasin kerroksen kiinteitäsilmukoita, että sain siitä siistimmän. Raitahullaannuksen ohje löytyy Ulla-neuleesta.

perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kirjanmerkkejä

Hercule Poirot on minun ja ystäväni suuri suosikki. Useamman kerran olemme kokoontuneet Poirot-elokuvan ääreen kutimien kanssa. Lukeminen on yksi rakkaimpia harrastuksiani ja keräilen erilaisia kirjanmerkkejä. Niitä on myös kiva askarrella itse. Hercule-kirjanmerkeistä yksi lähti ystävälle yllätykseksi.

Töissä käsiini osui paperinkeräykseen menossa oleva enkunkielisen Tuntemattoman sotilaan (joka on paras kirja ikinä) kansipaperi. Enhän minä sitä pois raskinut heittää. Kirjanmerkin väkersin siitäkin.