maanantai 28. joulukuuta 2015

Pukinkontissa

 
 
No niin, joululahjat on jaettu. Tänä vuonna itsetehtyjä lahjoja saivat J eli aviomieheni, isä, äiti ja kummityttö. Meillä on sen verran monta kummilasta, että olen vuorovuosina antanut neulomiani sukkia lahjaksi. J ja isä saivat pipot. Isä toivomansa korvaläpällisen mallin. Äidille neuloin sormikkaat ja keväänvihreät sukat menivät siis kummityttärelle.

Minä sain erittäin tarpeellisen ja kätevän puikkokotelon. Tarkkavaistoinen joulupukki, sillä lankoja ja puikkoja mökkimatkalle pakkaillessani tuskailin hiljaa mielessäni, että mihinkä kaikki puikot laittaisin, etteivät ne leviäisi pitkin auton perää ja katoaisi. Joku oli kuulolla...

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Hyvää Joulua!

Me olemme saapuneet metsän siimekseen, mökin rauhaan. Minulla on kassillinen lankoja ja ohjeita mukana. Reilusti suklaata ja muita herkkuja. Tämän joululoman aiomme viettää sivistyksen ulkopuolella omassa rauhassa aattoa ja joulupäivää lukuunottamatta.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... 
Hyvää joulua kaikille!!!

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulutunnelmissa

 
 
 
 
 
 
 
Kolmas adventti jo. Mihin tämä joulukuu on oikein kadonnut? Kaikenlaista joulupuuhastelua, askartelua, leipomista, ym. on tullut tehtyä, mutta tuntuu, että aika loppuu kesken.

Blogihiljaisuuskin on johtunut ajan puutteesta. Ja tästä pimeydestä. Valmiita töitä ei ehdi kuvaamaan, kun ainoan valoisan ajan päivästä on töissä. Voi että odotan sitä hetkeä kun päivä alkaa taas pidentyä.

Joululahjoja valmistelen edelleen, enkä tietenkään vielä voi näyttää niitä. Mutta tämä pienelle ystävälleni neulottu pipo ei ole joululahja. Tuo vihreä lanka näyttää kerällä aika karmealta, mutta lankakaupassa oli tehty mallipipo, jossa oli raitoja kyseisestä langasta ja se näytti niin hyvältä, että sai minut ostamaan langan. Toivottavasti pipon tuleva omistajakin tykkää siitä.