perjantai 27. helmikuuta 2015

Siniset tossut

Tein ystävän pyynnöstä suuremmat versiot vauvantossuista hänen lapsenlapselleen. Näissä olikin hiukan enemmän tikuttamista ja säätämistä. Tossut ovat vielä vähän suuret 8-vuotiaalle, mutta se ei kuulemma menoa haittaa. Mummo ystävällisesti lähetti minulle tämän kuvan tossuista lapsosen jaloissa.

maanantai 23. helmikuuta 2015

Räjäytetty sukka

Laiskan naisen kirjoneuleeksikin voisi tätä "räjäytettyä helmineuletta" kutsua. Meidän neulekerhon muotineule tällä hetkellä. Melkein joka toisella on puikoilla tällaiset sukat. Enkä ihmettele, sillä jälki on kivan näköistä ja helppoa tehdä. Kauempaa katsoen sitä voisi luulla kirjoneuleeksi. Nämä ovat kummityttären synttärilahjasukat.

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

En pystynyt vastustamaan lampaanvillan kutsua

Tarjoutui taas tilaisuus ostaa lampaanvillalankaa ja minähän käytin sen. Tilaushetkellä en vielä tiennyt mitä tekisin, mutta nyt tiedän. Näin nimittäin aivan ihanan pipon ja huivin eräällä tuttavalla. Niistä sitten lisää joskus... jos onnistun toteutuksessa...

Tossujen virkkaamisen lomassa olen saanut tehtyä muutakin. Onneksi, sillä kyllä kävisi tylsäksi pelkkä tossujen nitkuttaminen. Toiset pilvisormikkaat näkivät päivänvalon, ja ihan vain siksi, että tykästyin näihin Nallen uusiin väreihin.

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Kuplat

Kerrankin olen ajoissa liikkeellä. Kaveri viettää synttäreitään maaliskuussa ja lahja on jo valmis. Alun sähläämisen ja purkamisten jälkeen kuplalapaset valmistuivat nopeasti ja tykkään lopputuloksesta kovasti. Sen verran ilmavaa kuplaneule on, että kylmemmillä ilmoilla näiden alla on hyvä olla toiset tumput. Lanka on Jannea ja sitä meni melkein tasan kerä kumpaakin väriä.