sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Lisää joulun sukkia

 
 
Joulupukki kävi. Ei tosin nähty, mutta jätti vinon pinon lahjoja kuusen alle. Toiset lahjasukat sai J. Yllätys oli täydellinen, vaikka sukantekele oli pyörinyt meidän olohuoneessa neulontapisteessäni kuukausia. Jep, ei näemmä minun neulomukseni paljoa kiinnosta, paitsi valmiina ja omissa jaloissa. Nämä on tehty Jannesta. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kestävää lanka on käytössä.

 
 
 
Ensimmäisenä lomaneulomuksena valmistui itselle palmikkosukat Austermannin Step:stä. Päätin, että joulun kunniaksi saan aloittaa niin monta työtä kuin mieli tekee. Aika monta on tekeillä.

tiistai 23. joulukuuta 2014

Nyt on joulu!

 
 
 
Me olemme siirtyneet mökille luonnon helmaan viettämään joulua, hiljaisuuteen ja rauhaan. Tänään hiljaisuuden rikkoi kolme joutsenta, jotka lensivät mökin yli. Yllättävä näky. Pikkukuusi ja lahjat ovat valmiina. Evästä kaapit pullollaan (aattona loppuu karkkilakko!), runsaasti lankaa ja pino kirjoja yöpöydällä.

Tunnelmallista ja ihanaa joulua!!!

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

4. adventti

Joulukuu on hujahtanut ihan huomaamatta. 4. adventtia on enää tunti jäljellä. Mummun joulupakettiin neuloin lampaanvillasta sukat. Luulisin, että sukat ovat hyvää hoitoa paljaille jaloille, sillä neuloessa kädet tulevat pehmeiksi langassa olevan lanoliinin vuoksi. Ja lämpimätkin ne tietysti ovat.

Enää ei ole montaa yötä jouluun. Jännitys tiivistyy...