torstai 31. heinäkuuta 2014

Mini converset

Ystävä pyysi minua tekemään myös vauvan kokoa olevat Converse-tossut. Ohjeen löysin Johkunlaiset askareet -blogista, jota hiukan muutin. Aikuisten Converseja minulta on pyydetty jo useampia, että vähäksi aikaa on käsityöhommissa selvät sävelet.

(Kuva on kyllä hävettävän huono. Luovutustilanteessa otin nopeasti kuvan ja juuri silloin taivas pimeni ja alkoi sataa, eli valaistus oli huono. Ja kaiken lisäksi tossujen nauhat ovat tässä kuvassa vielä liian pitkät. Pahoittelen!)

torstai 17. heinäkuuta 2014

Tyynyjä, tyynyjä...

 


Uusi afrikankukka-tyyny on valmis. Lomalla on ollut hyvin aikaa yhdistellä palasia. Tykkään tosi paljon näistä pirtsakoista kukista ja sormet syyhyäisi tehdä lisää. Jospa nyt kuitenkin ensin koittaisin saada muita keskeneräisiä valmiiksi.

Alimmassa kuvassa on myös äidin ompelemia tyynyjä mummun vanhasta venäläishuivista. Tai jos ihan tarkkoja ollaan, se oli neuvostoliittolaishuivi.

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tennarit

Eräs nuori mies törmäsi netissä virkattuihin Converse-tossuihin ja kysyi voisinko minä tehdä sellaiset. Tottahan toki, kun hyvä ohjekin löytyi helposti. Tässä tennarit kokoa 43. Lanka on 7veljestä ja ohje on Mun tekemä! -blogista.

maanantai 7. heinäkuuta 2014

Onnittelukortteja

 
 
 
Pitkästä aikaa sain aikaiseksi askarrella kortteja. Oikeastaan se tapahtui vähän olosuhteiden pakostakin. Unohdin nimittäin ostaa rippilapsille onnittelukortit. Ja hyvä niin, oli mukavaa askarrella itse.