maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kesäsukat nro 2

Juhannuksen aikana valmistuivat Regian sukkalangasta kesäsukat, jotka aloitin toukokuussa Madeiran matkalla. Hotellin parvekkeella niitä tikuttelin. Huvitti kun vilkaisin naapuriparvekkeelle ja siellä istui myöskin rouvashenkilö neulomassa.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Aurinkoista juhannusta!

 
 
 
 
Uiminen ja saunominen ei nyt oikein käy, mutta onneksi järvellä voi tehdä muutakin. Iloa juhannukseenne!

torstai 20. kesäkuuta 2013

Rättejä, rättejä...

...lisää rättejä.

Varsinainen tarkoitukseni oli kertoa, että olen saanut tunnustuksen. Kiitos Ihan kaikki kotona -blogin Tanjalle!

Tunnustus kuuluu näin:
Kirjoita postaukseen kiitos jollekin blogille tai bloggaajalle. Vaihtoehtoisesti voit kehua blogia, johon palaat kerta toisen jälkeen tai hehkuttaa meille muille blogia, joka on inspiroinut sinua.
Suosittele. Mukaan saa laittaa pienet perustelut tai tarinan. Näin sinä ja minä saatamme myös löytää lukulistallemme jotain uutta ja ihanaa. Haastetta saa jakaa eteenpäin omassa blogissa ja haastekuvan saa napata halutessaan mukaan. Laitetaan hyvä kiertämään.

Mieluusti osoittaisin tämän tunnustuksen myös sen lähettäjälle, mutta olisiko se nyt soveliasta. Joten haluan jakaa haasteen eteenpäin näille blogeille:
Voikukkapelto - Rento, mukava, mielenkiintoinen ja kauniita kuvia
Sukkasillaan - Upeita käsitöitä ja kiva harmoninen tunnelma
Harmaata arkea - Outilla on hauska tyyli kirjoittaa ja upeita käsitöitä

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Pientä ja tarpeellista

Olen sairaslomalainen. Onneksi puikot ja koukut pysyvät käsissä ja voin tehdä pieniä ja kevyitä juttuja. Muuten ei aika kuluisi. Niinpä olen neulonut bamburättejä ja virkkaillut aurinkolasikotelon (jonka idean sain täältä) kynäpurkin ja kolikkokukkaron. Ja ruksi seinään, ompelin ihan itse käsin kukkaron vetoketjun. Äidiltä sain vanhan kierrätysketjun, joka sattui sopimaan hyvin väreihin. Ei ehkä kestä lähempää tarkastelua, mutta toimii.

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäsukat

Neuloin kirjavat kesäsukat Nalle-langoista, joita löysin marketin alennuslaarista. Mukavan pirtsakat värit.