perjantai 31. toukokuuta 2013

Maljakko

 
 
Meiltä on puuttunut yhden kukan maljakko. Ei puutu enää. Täältä se inspiraatio lähti ja valmista oli saatava heti kun kaapin perukoilta löytyi sopiva pullokin. Perjantaisiivot sai odottaa. Noh, nyt se siivous on sitten edessä. Imuri laulamaan...

lauantai 18. toukokuuta 2013

Täydellinen päivä

 
 
Tein tänään yksistäni päiväretken mökille. Voi miten sinne olikin ikävä! Söin eväitä, kuuntelin linnunlaulua (käki kukkui niin, että se kuului mökkiin sisälle asti) ja neuloin tietenkin.

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Mummulle

 

Sain mummulta joskus aikoja sitten vanhaa Hämeen kehräämön Kattiina lankaa. Mukana tuli keskeneräinen villapaidan alku. Villapaitaa en jatkanut, vaan päätin tehdä mummulle kolmiohuivin tupaantuliaislahjaksi uuteen kotiin. Ja sehän valmistui sopivasti äitienpäiväksi. Villapaidan alusta voisin kokeilla vaikka huovuttaa jotakin.

Ja nyt lähdenkin tästä ajelemaan mummulle.
Hyvää äitienpäivää kaikki äidit ja mummot!

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Satunnaisia sankareita

 
Satunnaisten tilkkujen teko on edistynyt niin hyvin, että olen saanut kurottua takamatkan umpeen. Muutama ylimääräinenkin taitaa jo olla. Nyt pitää vain malttaa odottaa aina viikon tilkkua.

Ensimmäisessä kuvassa taustalla lymyää eilinen kirpputorilöytö, pieni oranssi taalainhevonen. Nythän tämä löytöjen teko meinaa ryöstäytyä ihan käsistä, heh.