maanantai 25. helmikuuta 2013

Sydänkämmekkäät


Naisella ei ole koskaan liikaa koruja, laukkuja - ja eikä näköjään myöskään kämmekkäitä. Tässä uusimmat. Seuraavatkin ovat jo työn alla. Tuo sydänkuvio on niin herttainen, että sitä haluan tehdä lisää. Sen malli löytyi ystävän neulojan käsikirjasta, jonka nimeä ja tekijää en nyt millään muista.

perjantai 22. helmikuuta 2013

Pikatyö

Eilen illalla tein pikaisesti kännykälle uuden pussin. Päässä pyörii uusia ideoita niin paljon, että ahdistaa, kun en ehdi kaikkea toteuttaa heti. Onneksi on perjantai!

maanantai 18. helmikuuta 2013

Ylpeänä esittää

Tadaa!!! Ei tullut ikuisuusprojektia. Olen niin ylpeä tästä. Pieniä virheitä tuli matkanvarrella, mutta ne eivät haittaa. Yläosasta liivi istuu täydellisesti. Helmaosa olisi voinut olla hieman pienempi. Tämä on L kokoa, M:kin olisi varmasti riittänyt. Lanka on 7veljestä ja juuri ne värit, jotka ohjeessa olivat. Ohje löytyy Novitan lehdestä kevät 2012.

Sen verran suuritöinen projekti oli, että nyt on ihanaa tehdä pienempiä ja nopeammin valmistuvia neuleita.

Sain viettää viikonlopun mökillä hyvän ystävän ja yhtä hurahtaneen neulojan kanssa. Arvatkaa mitä teimme? Neulottiin, neulottiin, syötiin välissä herkkuruokia, neulottiin, piipahdettiin saunassa ja avannossa ja neulottiin... Täydellistä.

perjantai 8. helmikuuta 2013

Kauluri nro 2

Tekaisin itselleni toisenkin kaulurin 7veljestä Raita -langasta. Koko talven olen käyttänyt punaista kauluria ja nyt tarvittiin vähän värivaihtelua.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Patalappu


Sukkasillaan-blogissa olen ihaillut näitä kauniita patalappuja ja nyt oli sopiva sauma kokeilla itsekin. Tykkään kovasti. Ja tässäpä uusi lahjaidea, joka valmistuu melko nopeasti. Eli lyhyelläkin varoitusajalla mahdollista tehdä.

Kirjoneuleliivi on valmis, mutta tuli pieni takaisku ja joudun vähän purkamaan ja korjailemaan. Ärsyttävää! Nyt on keräiltävä hiukan motivaatiota, että saan vielä tämän loppurykäisyn tehtyä.

Kiitokset jälleen kommenteistanne!

lauantai 2. helmikuuta 2013

Kuningas...



...kirjoneule. (Jos ei siis lasketa Jari Litmasta. Jaan talouden jalkapallofanaatikon kanssa.) Pitkästä aikaa pääsimme mökille ja täällä odotti peukaloita vaille valmiit Taimitarhan Nipin ohjeella neulotut lapaset. Eilen illalla sain ne valmiiksi. Minun tekemikseni varsin pätevän näköiset ja valmistuivatkin ilman suurempia hammasten kiristyksiä. Lanka on 7veljestä.