keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Salaisuuksien paljastus

Äiti sai teepurkin.

Ystävä ja kummipoika saivat sukat.

Toinen ystäväni sai kämmekkäät Suklaamarengin ohjeella.


Ja vielä loppukevennykseksi: Tänne olemme pulahtaneet jouluiltojen iloksi.

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Me käymme joulun viettohon






Tänään saavuimme mökille luonnon helmaan. Kaikki on kuusen koristelua vaille valmista jouluun. ILOISTA JA TUNNELMALLISTA JOULUA TOIVOTAN TEILLE KAIKILLE!!!

torstai 20. joulukuuta 2012

Vielä yksi

Joulupallot koristavat kodin ikkunoita, enkä malta olla ihailematta niitä. Tässä vielä viimeisin pallo. Seuraavalla kerralla lupaan jotakin muuta. Uusia kirjoneulejuttujakin on luvassa. Kiitos joulupallojen kirjoneule ei ole enää niin suuri mörkö.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Lisää palloja


Eikä ne lopu vielä tähänkään...

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Koukussa joulupalloihin



Kaikki muu on saanut jäädä, kun himo joulupallojen neulomiseen iski. Voihan Arne ja Carlos minkä teitte! Ja huomioikaa, kirjoneuletta. Helppoa noiden pienten kuvioiden pipertäminen ei ole, mutta lopputulos palkitsee. Tuo keinuhevonen on suosikkini. Vanukin loppui kesken, mutta ylitse pursuava lankapurkki tuli apuun ja olen täyttänyt palloja langanpätkillä. Lisää joulupalloja on luvassa.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

"Adventtilaskuri"



Joulukuu. Uskottava se on. Keramiikassa askartelin adventtikynttelikön. Lasituksesta ei aivan tullut sitä mitä odotin, mutta ihan ok.

Alimman kuvan "kynttelikkö" oli kokeilu paperisavesta ja olin todella pettynyt, kun sain sen uunista. Hirveä rääpäle. Kokeilin kuitenkin miltä se näyttää kynttilän kanssa ja sehän on ihan kaunis hämärässä, kun kynttilän valo kuultaa ohuen paperisaven läpi. Joten olipa onni, etten heittänyt sitä suoraan roskiin.

Mukavaa ensimmäistä adventtia ja kiitokset kaikille, yleisesti ja erikseen, kivoista kommeteista! Ne ilahduttavat aina.