sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Tapahtui viikonloppuna





Olimme mökillä.

Saimme vihdoinkin kuvattua Novitan Noki-langasta neulotun villatakkini. Palat olivat valmiina jo ennen joulua, mutta takin kasaaminen ei vain onnistunut. Ja nyt tökki myös takin kuvaaminen. No, tässä minä nyt värjöttelen se päälläni paukkupakkasessa. Toisesssa kuvassa samainen villatakki lumipyryssä. Ohje on Novitan syksy 2011 -lehdestä.

Iltapuhteina tekaisin ystäväni pikkupojalle sukat.

Osallistuimme myös pihabongaukseen. Oikein tarkkaan kun katsoo, niin kyllä kuvassa lintukin on, hömötiainen. Melkoinen on taakka meidän lintulaudalla.

torstai 26. tammikuuta 2012

Patalappuja



...langanjämistä.

Tuntuu, että ne pienet lankanöttöset eivät vähene yhtään. Huokaus.

perjantai 20. tammikuuta 2012

Sukkasatoa

Kirjoista takaisin asian ytimeen. Tässä olisi jämälangoista valmistuneita sukkia. Yhdet lasten kokoa ja loput aikuisten. Työ jatkuu, lisää on luvassa.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Kirjahullun tunnustus


Olen tehnyt taas kirjaostoksia. Askartelu- ja käsityökirjakokoelmani uusin yksilö on Pirkko Niemistön ja Anu Turun Uusi askartelun pikkujättiläinen. Hieno kirja. Tekemistä löytyy joka lähtöön ja kuvat ovat hienot. Samassa paketissa tuli lahjana Jujut Muistikirja, joka oli iloinen yllätys. Luulin, että kirjan sivut ovat vain valkoiset ja tyhjät, mutta sivut ovatkin täynnä hienoja käsityöaiheisia kuvia Sanna Vatasen jämälankakirjasta.

Upeat ovat maisemat nyt!

torstai 12. tammikuuta 2012

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Säärystimet

Uusi vuosi, uudet säärystimet. Tikuttelin nämä joulun pyhien aikana. Lanka on vuosi sitten valmistuneen ponchon jäännös Katia Aztecat. Malli löytyi Ravelrysta.

Hyvää uutta vuotta!