maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahjoja

No niin, enää ei tarvitse pantata salaisuuksia. Voin vihdoinkin laittaa kuvat tekemistäni joululahjoista.


Ystävälleni neuloin palmikkokämmekkäät 7veljeksestä.


Kummityttö sai sukat Nallen Marjaretki Lakka -langasta.



Toinen kummityttöni sai sukat Nallen Kukkaketo Ruusu -langasta ja kolmion muotoisen pompulakaulaliinan, jonka lanka on ikivanhaa, vuosikaudet lankakorissani pyörinyttä. Merkkiä en tiedä. Pompulat ovat 7veljeksestä.


Äidille tein keramiikkakulhon.

tiistai 21. joulukuuta 2010

Joulun tunnelmaa


Leikkasin huovasta glögilaseille aluset.


Tänään alkaa joululoma ja vetäydyn vielä viimehetken jouluaskareiden pariin. Tunnelmallista ja hauskaa joulua kaikille!

torstai 16. joulukuuta 2010

Sisustustyynyjä ja joulusydämiä



Äiti on taas ahkeroinut puolestani. Yhdessä ideoimme ja Äiti toteutti. Pitsiliinat ovat Anopin ja Äidin varastoista ja kaikki tyynykankaat löytyivät Äidin pohjattomasta kangaslaatikosta. Samaisesta laatikosta löytyivät myös kankaat joulusydämiin. Eivätkä pitsiliinatkaan tähän loppuneet. Niitä on vielä paljon lisää.

maanantai 13. joulukuuta 2010

Myssy



Pitkästä aikaa jotain valmista. Novita Jambosta virkattu lippis. Lanka on ehkä aavistuksen liian paksua mielestäni, mutta lippis on kuitenkin käyttökelpoinen. Mikään tuulisten päivien myssy se ei ole, sillä sen verran harva se on, että tuuli viuhuu sisään ja korviin. Ohje on Novitan syksy 2010 -lehdestä.

torstai 9. joulukuuta 2010

Kirjallisuutta


Posteljooni toi kirjapaketin, joka sisälsi Maija Paavilaisen Virkaa ruutuja! ja Lilly Secilie Brandalin ja Bente Myhrerin Neulekirja - uusia malleja perinteisin menetelmin. Kovin tarkkaan en ole vielä ehtinyt kirjoihin perehtyä, mutta selailun perusteella kummassakin on ohjeita, joita haluan kyllä kokeilla. Enää tarvitaan vain aikaa. Mistähän sitä saisi ostaa lisää...

tiistai 7. joulukuuta 2010